Rondleiding

Binnenkomen bij ons, doet u via de gezellige entree. Hier wordt nog een keer uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat in onze Club.
Dan komt U eerst in de Garderobe, waar kledinglockers zijn voor uw privé eigendommen, zodat u deze spullen veilig op kunt bergen. Echte een dresscode is er niet. Maar gedurende de avond gaan de meeste bezoekers zich toch van hun bovenkleding ontdoen. Dit maakt de sfeer intiemer. Maar let op, niets moet, alles mag!

 

Na de garderobe komt u in de gezellige bar waar u op uw gemak kunt rondkijken en acclimatiseren. Gaat u door de deur naar achteren, dan krijgt U het relax-gedeelte. Eerst komt u bij onze video-ruimte waar de hele avond spannende seksvideo´s te zien zijn. Dan krijgt u de speciale grote Paren-kamer,waar dus uitsluitend paren welkom zijn!

 

Daarna volgt de badkamer en de douche-ruimte. Ook hier zijn handdoeken ter uw beschikking. Er is overheerlijke sauna waar u op uw gemak kunt bijkomen.

 

Voorbij de sauna krijgt u de grote sfeervolle orgie-ruimte waar u rustig kunt kijken of lekker mee kunt doen.

 

Loopt u deze uit dan krijgt u de zes personen Jacuzzi wat u het ultieme relax-gevoel geeft. Seks is niet toegestaan in de Jacuzzi om hygiëne redenen, maar langs de Jacuzzi is nog een kleine orgieruimte waar u zich eventueel in terug kunt trekken.